fredag 18 maj 2012

Art Journal: Steampunk ladies

DSC_0095

Ett nytt uppslag i min Art Journal. Bilderna kommer från Graphice 45. Love them!

DSC_0100

DSC_0104

Damen här har fått nytt huvud.

DSC_0102

Jag limmar fast alla bilder med Liquitex Matte Medium, den är MYCKET bättre än gel medium vilket gör sidorna tjocka och buckliga.

Jag har såå mycket inspiration nu för tiden och vill inte göra annat än att sitta och måla. Nästa inlägg ska bli från när jag var på kurs i Järfälla, ska bara ta bilderna först…

Ha en underbar dag!

måndag 7 maj 2012

Kurs i helgen

IMG_0414

I helgen var jag på en underbar kurs!! På lördag var det heldag med Ingvilde. På söndag förmiddag var det kurs med Christy Tomlinson. En fantastiskt varm och inspirerande kvinna. Jag ville inte gå på lunch den dagen utan bara sitta kvar och fortsätta måla. Hon håller on-line kurser som man kan anmäla sig till på hennes blog här.

IMG_0419

Det här är kursen som jag gick söndag em med Nathalie Kalbach. Även hon var en fantastisk person och lärare. Hon var ganska tekniskt i sin beskrivning vilket gör att man fick en förståelse för varför resultatet med olika tekniker blev som det blev. Super bra kurs! Nathalie har också on-line kurser bla en Pan Pastells kurs som andra kursdeltagare hade gått och varit otroligt nöjda med. Klicka här för att komma till Nathalies blogg.

Hoppas att ni också hade en bra helg (och kanske fick lite mer sol ljus på er än jag fick).

fredag 4 maj 2012

Art Journal: Drömmen om ett nytt hus

DSC_0021

Jag går en kurs (se länk längst ner på inlägget) och testar lite nya stilar och tekniker. Det här är mitt första försök med den här tekniken, så det finns lite att göra här.

DSC_0024

Jag och min man går och funderar på att flytta för att våra barn ska hamna i en bättre skola när de blir lite äldre. Det är både spännande och läskigt för både oss och barnen. Det roliga är att få ett nytt hus som kanske är ännu bättre än det vi har, det läskiga är att det är dyrt att köpa ett hus bara några hundra meter längre bort.

DSC_0026

Tanken med denna teknik är att få bilden att smälta ihop med bakgrunden.

DSC_0029

Här är länken till 21 secrets.

Vet ni vad??? I helgen ska jag på kurs!!! i Järfälla. På lördag går jag en heldagskurs med Ingvilde och på söndag går jag en kurs med Nat Kalbach och en med Christy Tomlinson. Jag har drömt om att någon gång i framtiden kanske, kanske åka till England och gå en kurs. Det ska bli sååå roligt!

Ha en riktigt bra helg!