lördag 15 maj 2010

Sommar LO

   Mina bloggbilder 2010 003-Redigera-1

Det här är en LO jag hållt på med ett par veckor. Bilden är tagen förrra sommaren på min dotter och hennes bästa kompis och jag ville att LO:n skulle bli somrig  och kännas som att bilder befann sig i en trädgård av blommor, fåglar och fjärilar.

Jag har klippt ut många aps ljuvliga Websters papper. Blommorna är ganska enkla så där som de är på försommaren.

Mina bloggbilder 2010 004-Redigera-2

“Friends tagen” är från Teresa Collins tidigare pappers kollektion och den är utskuren och inkad runt kanterna.

Mina bloggbilder 2010 006-Redigera-3

Chipboard fågeln är målad med vit Crackle Paint och har därefter fått lite Distress Ink (Spun sugar & Worn lipstick) på magen.

Mina bloggbilder 2010 007-Redigera-4

Fjärilarna som var vita från början kommer från Karen-Marie och de fick lite distresser på vinkarna. Kroppen gjorde jag i svart och brun Pearl Maker.

Mina bloggbilder 2010 013-Redigera-6

Vingarna fick även ett tunnt lager Crackle accent. När jag tog kortet såg jag att det fattades något på vingarna så de fick även små duttar av guldgul Liquid pearls.

Mina bloggbilder 2010 009-Redigera-5

Några närbilder på blommorna.

Mina bloggbilder 2010 014-Redigera-7

Hoppas att ni alla har en skön helg i det vackra vädret! Här strålar solen för fullt och jag sitter inne och bloggar och jag njuter sååå. INGEN förutom jag är hemma och huset känns alldeles tom och tyst. Det är så härligt att bara få vara för sig själv en liten, liten stund. Blir stunden för lång börjar man istället sakna….men just nu känner jag mig som en mobiltelefon som är på laddning. :-)

1 kommentar:

  1. Härlig! Och alla dessa behagliga färger. Perfekt blandning.
    Ha det gott!

    Kram Tesa

    SvaraRadera