söndag 13 juni 2010

Kort till fröken

 Juni 2010 007-1

Hej mina vänner. Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg här och tyvärr beror det inte på lata dagar i solen med en bok även om jag verkligen önskar att det var så. Nej, så fort solen tittade fram och temperaturen steg över 12 grader så började telefonen ringa sig varm. Jag har jobbat som en tok – denna vecka har jag jobbat 75 timmar!! Det här kortet gjordes som ni säkert förstår tidigare men jag tog med det till jobbet och fotade det på trappan.

Jag är klassmamma i min sons klass och det här kortet fick hon tillsammans med en flaska gott vin på avlutningsdagen.

Swirlarna är stämplade med clear stämpeldyna och sedan har jag embossat med clear embossingpulver. Därefter färgade jag in med distressers. För att få bort den plastiga känslan i embossingen så la jag ett kopieringspapper över utan och strök med ett stryckjärn tills embossingen smälde och då sögs upp av kopieringspappret. Jag upprepade tills all embossing var borta.

Juni 2010 009-2 Juni 2010 010-3

Jag färgade en metall brika från Tim Holts med grön akrylfärg för att få det att se ut som om mässingen hade ärgat.

Juni 2010 013-4 Juni 2010 014-5

Fjärilarna från Karen Marie har fått färg av distressers och sedan blivit pimpade med glitter stick och distress stick.

Juni 2010 024-6

På torsdag går jag förhoppningsvis på semester! Då ska jag läsa bok, leka med barnen och måla färdigt vårt hus. Jag längtar.

Jag önskar er alla en bra vecka och hoppas att ni får möjlighet att vara ute i solen nu.

3 kommentarer:

  1. Det här kortet är helt underbart men fäger som passar såå bra ihop. Så många fina detaljer. Vad glad fröken måste ha blivit. Vad skönt att du kan ha semester och då kanske hinna pyssla lite mer. Hoppas allt är bra. Ha en bra vecka. Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Wow! Helt magiskt vackert!!!

    SvaraRadera
  3. Så fint och stämningsfullt! Det där med att färga in brickan ska jag verkligen ta och stoppa in i bakhuvudet, det blev så snyggt, mycket mer levande!

    SvaraRadera