onsdag 14 april 2010

Minnesbok

 

 Mina bloggbilder 009-Redigera-1

Den senaste tiden har varit fylld med jobb så därför kommer det här inlägget lite sent. Bilderna är tagna på den bok som min underbara väninna Cathrine fick när hon fyllde 40 år förra fredagen. Jag och två andra kompisar ordnade en överaskningsfest för henne med buffé, kompisar och släktingar. Eftersom vi tjejer hade firat henne på torsdag hade hon ingen aning om att vi hade mer på G. Jag kan ärligt säga att det är inte det lättaste att hålla en kvinna som fyller 40 år, kvar på jobbet fram till klockan 18:00 en fredag! Vi skulle ju vara hemma hos henne och ordna festen under dagen… Flera gånger skrämde hon oss med att planera att vara hel ledig, bara jobba halva dagen eller att åka hem på lunchen. Till slut fick vi hennes man att köra iväg henne till ett Spa med en champagne flaska under armen för att hon inte skulle kunna köra själv. Vi var livrädda för att hon skulle dyka upp för tidigt. Puh! Det gick bra till slut och hon blev uppriktigt överaskad.

Nu till bilderna. :-) Sidorna i boken är sparsamt dekorerade eftersom gästerna på festen skulle stå för dekorationen i form av små texter till Cathrine. Jag satte även dit några clips som ska hålla fast de bilder som togs under kvällen.

Nedan ser ni några närbilder av bokens framsida. De ljuvliga blommorna kommer från Prima. Svirlarna från Tim Holtz har jag stämplat med Versa Watermark och sedan borstat på olika nyanser av Perfect Pearls. Bokstäverna har jag stansat ut med Qk Harvest och sedan stämplat med en text stämpel över bokstäverna, sedan fick de ett litet  lager med Glossy Accent. Rara, duktiga Katta visade mig en gång tricket med att få till snygga pärlor av Pearl Maker och jag passade då turligt nog på att köpa på mig ett gäng färger som nu kom väl till pass. Gå gärna in på hennes blogg och titta på alla snygga kort hon gör.

Mina bloggbilder 011-Redigera-3

Mina bloggbilder 010-Redigera-2 

Här kommer ett gäng bilder på insides bladen. Jag har använt mig av rub-ons och små stenar här och var.

Mina bloggbilder 013-Redigera-4 Mina bloggbilder 015-Redigera-5 Mina bloggbilder 016-Redigera-6 Mina bloggbilder 018-Redigera-7 Mina bloggbilder 020-Redigera-8 Mina bloggbilder 022-Redigera-9

Mina bloggbilder 025-Redigera-10

Jag hoppas att ni alla har det varm och soligt hos er och att ni blivit av med snön. Jag ska försöka hinna ta lite fina vårbilder nu till helgen. Tack för att ni tittade in och ha en bra vecka!

4 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig minnesbok och sååå uppskattad den måste ha blivit. Även albumet nedan var ju alldeles bedårande. Du verkar ha högtryck på jobbet just nu, slit inte ut dig bara. Du får gärna tipsa mig om en eller fler bra scrapbutiker i Sthlm. Åker snart dit och hälsar på svägerskan. Ha det gott.
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Hej
  Gu va fint det blev...tänk om man fick en sån här present nångång....
  Jätte härlig blogg har du oxå..
  Må gott å kram
  Marianne "mian"

  SvaraRadera
 3. Boken blev helt underbar. Hon är lycklig lottad som har vänner som er. Vilket minne. Var rädd om dig och slit inte ut dig. Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint! Det där hade min turkostokiga svärmor gillat. Kanske kommer tillbaka hit och liftar den här någon gång i framtiden :-)

  SvaraRadera