lördag 10 april 2010

Födelsedagskort till en 40-åring

 

Mina bloggbilder 001-Redigera-1 Här kommer ett födelsedagskort jag gjort till min snälla, underbara vännina Cathrine. Cathrine har alltid tyckt att det är svårt att hitta bra BH:ar som sitter bra. Dagen innan hon fyllde år blev hon kidnappad av en i tjejgänget och medtaget till en restaurang där vi andra 8 tjejer satt och väntade. Hon blev glatt överaskad men hade ingen aning om av vi sedan skulle vidare. Efter middagen gick hon och en tjej iväg med henne under tiden vi andra rusade till underklädesbutiken Gustaf Mellbin och dukade fram Champagne, jordgubbar & snacks. Personalen var trevliga och profsiga.

Nästan alla tjejer kom därifrån med minst en BH och den i en helt annan storlek än vad de normalt brukar köpa i. Cathrine fick en BH och två snygga trosor av oss. Jag, födelsedagsbarnet och två tjejer till bestämde att vi ska gå ut och äta tillsammans och sedan åka och köpa varsin BH ungefär en gång per halvår eftersom skillnaden mellan de gamla och de nya BH:arna var så enorm.

Mina bloggbilder 004-Redigera-3

Fjärilen från Inkido är stämplad med Stazon på OH plast och sedan utklippt, själva kroppen består av halvpärlor och vinkarna har fått lite Stickles bling i silver.

Mina bloggbilder 005-Redigera-1

Längs kanten satte jag ett fransband.

Mina bloggbilder 006-Redigera-4

Jag gjorde som en ram av rub-ons runt texten.

Mina bloggbilder 007-Redigera-5

Här är sidan där vi alla skrev våra namn. I högra hörnet sitter en liten rub-ons som fått sällskap av två strass stenar.

Trevlig helg på er alla!

5 kommentarer:

 1. Så otroligt vackert! Och grattis till bra BH - det är livet det! LOL!

  Du har väl anmält dig till träffen i oktober???

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för din söta kommentar hos mig! :)

  Jösses så mycket fint du har i bloggen! Gillar din stil MASSOR! Så himla fiffigt att använda BIA till ett kort, det ser liksom lite "extra" bearbetat ut.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har glömt att kommentera en massa fint du gjort. Fint kort och rolig idé med kortet. Kram K

  SvaraRadera
 4. Den här idéen tyckte jag var så underbar!
  Både den tillkortet och vad ni hittade på.
  Var ni i butiken i Gamla stan eller den vid Maria torget?

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har du skrivit det för hand eller hur gör du det? Hälsningar Helen

  SvaraRadera