lördag 27 mars 2010

Altrad resväska

 Mina bloggbilder 001-Redigera-Redigera-1

Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg på bloggen och orsaken till det är att jag sedan en veckan har haft feber, hosta OCH jobbat 14 timmar/dygn sedan jag kom hem från London.  Nu är iaf febern över och det ser ut att lätta något på jobb fronten också. Tyvärr har jag lyckats smitta en tjej på jobbet, min man och min dotter…..

London resan med mina tre väninnor var fantastisk, vi skrattade, shoppade, fnissade, fikade och hade det så roligt. Vi var alla mammor till barn i ungefär samma ålder och ingen av oss var bortskämd med weekend resor med kompisar. Den här resan kommer jag att leva länge på.

Fantastiska Å på jobbet har blivit mamma för första gången och på måndag ska jag hem till henne för att beskåda hennes lilla prinsessa. Istället för ett kort har jag altrat en resväska i papper. I resväskan kommer det att ligga en liten dagbok och ett par ytte, pytte små Converse som jag köpte i London. Skorna är så söta att jag önskar att jag haft sådana till mina egna barn.

Papprena kommer från Inkidos senaste serie, de är sååå ljuvliga och lätta att använda.

Mina bloggbilder 003-Redigera-11 Mina bloggbilder 007-Redigera-5 Mina bloggbilder 010-Redigera-7 Mina bloggbilder 015-Redigera-6

Mina bloggbilder 004-Redigera-2

Det här är baksidan av resväskan. Fjäril- och kantpunchen är från Martha Stewart.

Mina bloggbilder 005-Redigera-3

Mina bloggbilder 006-Redigera-4

Mina bloggbilder 016-Redigera-8

Här är dagboken som kommer att ligga i resväskan.

Mina bloggbilder 018-Redigera-9

Mina bloggbilder 019-Redigera-10

Här ser ni ett av uppslagen i den lilla boken. Jag har använt Glimmer Mist och masker på alla sidorna och någon stämpel här och var.

Tanken med väskan är att mamma Å ska kunna lägga ner små minnes saker i den från tiden när lilla Moa var liten. En liten resväska med minnen helt enkelt.

7 kommentarer:

 1. Herre Jösses Amalia! Vilken helt fantastisk kreation!!! Helt betagen är jag! Å kommer att bli överväldigad!

  SvaraRadera
 2. Helt, helt ljuvlig! Alldeles underbar!

  SvaraRadera
 3. Wow, underbart fint. Kommer att bli mycket uppskattat kan jag tro. Krya på dig. Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken läcker väska du gjort. Roligt att du är nöjd med resan, köpte du något pyssel? I fredags var det minimara på Papprika och jag tänkte bara gå dit en stund för jag skulle ju på pysselträff hela lördag dag och kväll men jag blev kvar till det slutade så idag söndag så är jag helt slut men väldigt nöjd. Ha det gott. Många kramar Katarina

  SvaraRadera
 5. Kolla in det här:
  http://www.svenskscrapbooking.se/?page_id=3854
  Hoppas du kan vara med och pyssla denna gång:)
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 6. Jag säger ingenting... Jag har just tappat målföret!
  :-O *dregglar ner tangentbordet*
  Får man gå kurs hos dig?

  SvaraRadera