söndag 7 mars 2010

Födelsedagskort Birthday card

 DSC_0002-Redigera-Redigera-1

En av min sons bästa kompisar har födelsedagskalas i dag och det här kortet är till honom. Ni som har barn i 8-års åldern vet hur cool man kan vara i den åldern och den här killen är världens bästa, snällaste och mest omtänksamma kille. Men oj, vad han han är cool :-) Jag försökte därför göra ett lite coolare kort till honom.

One of my sons best friends has a birthday party today and this card is for him. If you have a 8 year old kid, you know how cool they can be in that age. This guy is the most thoughtful, kindest friend, but wow, hi is sooo cool. Therefore I tried to make a little more rough card for him.

DSC_0006-Redigera-3

Tagen är av wellpapp och den har jag målat med vit akrylfärg och sedan smutsat ner ordentligt med svart distressers. På själva texten har jag penslat några drag med clear Crackle Paint.

I painted the tag with white acrylic paint and then I distressed the surface with black distresser.

DSC_0010-Redigera-5

Pilen är målad med vit Crackle paint och sedan Distressad.

The narrow is painted with white Crackle paint and distressed.

DSC_0014-Redigera-4

Bokstäverna och 8-an är målad med kopparfärg, embossad med svart Distress embossingpulver och sedan målad med svart akrylfärg rund kanterna för att det ska se ordentligt slitet ut. 

The letters and the 8 is painted with copper color, embossed with black Distress embossing powder and painted with black color around it’s edges to give them a little shabby look.

DSC_0004-Redigera-2

Här ser ni insidan av kortet och den har jag delvis gjort i PS4 med House of 3 penslar.

Here you can see the inside of the card. I made the background and the text in PS4 and for some effects I used  House of 3 brushes.

I helgen var jag i Karlstad på Scrapmässa och det var sååå roligt. Det var runt 14 butiker där så det fanns massor att titta på …..och handla förståss. Jag tittade in en sväng i ett av rummen där alla scrappare satt och jag fick äntligen möjlighet att träffa Tesa. Hon var precis så trevlig och glad som hon verkar och höll som vanligt på med ett supersnyggt projekt. Jag ångrade genast att jag inte anmält mig till att delat i scrapmaran. Nästa gång ska jag vara med!

5 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Härlig grungekänsla, och sååå passande till en ung man i den åldern =P

  Jättetrevligt att träffas! Du måste verkligen vara med nästa gång, det var sanslöst kul!!! Och packa... hmmmm... jag använde en tredjedel av det jag hade med, och saknade en hel del... Tror inte man kan göra rätt, men å andra sidan fanns gott om shoppingmöjligheter!

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen lyckats. Kortet var urläckert. Såååå coolt. Dina grejer är enastående.

  Roligt att du var nöjd med mässhelgen. Du har väl köpt en massa roliga saker som jag hoppas jag få se här i bloggen. Ha en bra vecka. Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Superkul att träffa dig med!! Och jag hoppas verkligen att du är med nästa gång, det var en fantastisk helg. Packade som sagt alldeles för mycket saker, rörde knappt hälften. Att man aldrig lär sig:) Var tvungen att få hjälp av sambon att ta mig ut till bilen pga 3 nya kassar som skulle med hem :). Nyfiken på dina inköp, kanske kommer en bild? Ha det så gott! Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Nej men! Missade jag dig på mässan! Vad synd! Jag satt alldeles för lite på min plats och scrappade och sprang omkring alldeles för mycket och shoppade ... ähum ... så det är inte konstigt att jag inte var på plats när du hälsade på i pysselrummet. Det får bli nästa gång, för då blir du väl med på träffen också?!

  Underbart kort du har gjort, det måste ha varit en lycklig cool 8-åring som fick det ... :D
  Ha en fin vecka nu!

  SvaraRadera
 5. Åh jösses!! Det här var ju hur coolt som helst!

  SvaraRadera