onsdag 17 mars 2010

Kort till pappsen

 Vintern 2010 060-Redigera-1

Det har varit två galna veckor med jobb, jobb och ännu mer jobb. Jag har ofta inte varit hemma för än vid midnatt och de dagar jag hämtat barnen från fritis någon dag så har vi bakat, spelat spel och pratat. Men i morgon ska jag och tre tjejkompisar åka till London över helgen. Det är första gången jag är på semester med kompisar sedan jag fick barn och det ska verkligen blir såååå roligt. Ett stort plus är att det är 14 grader varmt i London nu och pundet är rekord lågt. Vi ska ta med en tom sportbag till London och fylla den med shopping prylar, jag tror att fyra glada semestertörstande kvinnor kommer att klara det utan större problem. ;-)

I dag fyller min snälla, rara pappa år och det är klart att han måste få ett kort. (Gjordes en natt när alla andra i familjen sov….vad gör man inte för lilla pappsen).

Kortet är gjort som en ficka och hålet är utstansat med Spellbinder. Almanack stämpeln som sitter i hålet kommer från Inkido och är egentligen en stor stämpel, men jag stämplade och klippte ut lilla rundeln. Texten är utskriven på datorn och om man letar efter snygga och annorlunda typsnitt kan man gärna gå in på Da Font och ladda ner gratis.

Vintern 2010 063-Redigera-2

Vintern 2010 065-Redigera-3

Efter London väntar nog minst 1 hård jobbvecka till  men sedan hoppas jag att det blir lite mer normalt tempo.

Jag önskar er alla en bra helg!

3 kommentarer:

 1. Åh, ljuvligt kort! Vad skönt att få åka iväg på en sån kompisresa:) Det är du värd. Hoppas ni har det bra, ni är ju där i skrivande stund. Bara älskar min nya leksak....gör säkert du också;)
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Jättefint Tina. Själv tycker jag att det är svårt att göra kort till män. Men du har verkligen lyckats!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Åh vilket underbart kort! Jag bara älskar det & så sköna färger & stilrent! =)

  Jag har just lagt upp en ny lo du kan kika på hos mg, om du har tid & lust förståss =)

  Hoppas att allt är bra med dig, här har & är det förkylt sedan lääänge, börjar kännas som det räcker nu.

  Men det låter ju som du kommer att ha en underbart rolig helg med dina tjejkompisar, lite avis om jag måste erkänna, haha! ;)

  Ha en skön dag i det härliga vårvädret, kramar Ulrica

  SvaraRadera