torsdag 2 december 2010

Årets God Jul krans

   DSC_0005-1

Det är sååå kallt men så otroligt fantastiskt vackert, hela världen är som ett vykort. Inte ens en fin sommardag kan slå skönheten hos naturen nu. Trots att jag verkligen inte är ett stort fan av kyla så gillar jag den här årstiden när den är så här vacker. På sommaren kan minsta extra blingat alster kännas för mycket och lite för överarbetat, men nu, på vintern, blir hela omgivningen som en vacker bakgrund som väntar på att pyntas med diverse scrappade alster.

Det här är god Jul kransen som jag gjorde för några dagar sedan och som nu hänger på vår dörr. Själva kransen är köpt på Panduro och har fått ordentligt med snö på sig.

DSC_0006-2

Ett litet fågelbo fick även bo i kransen. Jag är inne i en fågelperiod nu märker jag….

DSC_0008-3

"God Jul” skyltarna är av zink (Panduro). Jag ville ge dem ett lite mer gediget intryck så jag målade med alco ink och slipade sedan för att bokstäverna skulle se rostiga ut.

DSC_0016-1

DSC_0014-5

Här är lilla fågeln som tittar ut ur boet.

DSC_0013-4

Drick glögg, använd pälstofflor, tänd massor av ljus och njut!

2 kommentarer:

  1. Vilken enastående vacker krans. Gillade allt på den. Jag håller med dig att det är såå otroligt vacker ute just nu. Rimfrost på alla träd och snö som fortfarande är vit. December är bra underbart. Må så gott och trevlig helg. Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blev för dina ord. Right back at ya! Du har också en otrolig blick för färg och form, fantastiska verk gör du. Och kransen här är inget undantag. Jättfint. Tack vännen för att du förgyllde min dag:)
    Kramar i massor.
    Tesa

    SvaraRadera