söndag 26 juni 2011

Semester i Grekland

DSC_0084

Förra veckan var familjen på semester i Grekland med en annan familj. Det är en fantastisk familj som vi känt länge och det var första gången vi var på semester med en annan familj. Allt fungerade så bra och barnen hade kompisar i poolen och havet hela tiden. Skönt för mamma och pappa som inte alltid vill leka i timtal i vattnet. Man blir lätt kallad för trist förälder annars…. Blinkar.

Barnen längst fram, tjejen i hatt och killen i lila T-shirt är mina barn, den andra barnen tillhör den andra familjen.

DSC_0086

Världens bästa man!

DSC_0088

Jag, till vänster och väninna till höger.

DSC_0119DSC_0235

En av världens vackraste stränder heter Porto Katziki.

DSC_0322

Bergen växer 20 m rakt upp från stranden, så dramatiskt och vackert.

DSC_0413

Här har vi vuxna tagit oss till Lefkas sydligaste plats. Jag och min man passar på att hamna på samma bild framför denna otroliga vy.

Det här var en välbehövlig semester. Nästa vecka väntar en veckas jobb, men det känns faktiskt helt ok.

Om ni ska till Grekland kan jag verkligen rekommendera Lefkas. Vi landade i Tessaloniki och bilade sedan tvärs över hela Grekland. Det blir 45 mil och tar ca 6 timmar (eftersom sista biten består av väldigt slingriga vägar). Man kan naturligtvis flyga till Preveza, men då hade flygbiljetterna för oss 4 kostat 20 000:- istället för som nu 7000:-). Ett stort plus är att man då också hinner se en hel del av hur landet ser ut.

Hoppas att ni alla har en riktigt bra sommar oavsett om ni semestrar i vårt vackra land eller någon annanstans.

1 kommentar:

  1. Vad roligt att ni kommit iväg på en utlands semester tillsammans när det inte varit något roligt väder här i Svedala. Härligt att kunna rå om varandra och bara mysa och inte ha några måsten som måste göras utan att ni bara kan vara. Underbara bilder som du visar oss. Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar. Var rädda om er. Många kramar Katarina

    SvaraRadera