tisdag 1 februari 2011

Jag har fått en award!!!

Jag har fått en award att självaste scrapbook Drttningen Tesa!!! Denna underbara människa som jag träffat vid ett par tillfällen IRL har alltid en massa nya spännande och snygga alster på sin blogg. Allt denna kvinna rör vid blir till guld och det är allt från keramik, betong, tovad ull och självklart de mest otroliga och vackra saker av papper.

award_1_125571508_126702505

Så här skrev hon om mig:

Hon har en stil som jag diggare rejält. Dessutom är hon en underbart rar person som jag har haft äran att träffa några gånger.

Tack snälla söta, rara Tesa!!! Hoppas att vi hinner träffas en lite längre stund nästa gång!

Här är tre saker  ni kanske inte vet om mig:

Jag älskar snygga high heels och ögonskuggor. Man kan aldrig ha för många skor eller ögonskuggor.  Ögonskuggorna för att jag galen i färger, nyanser och hur de påverkar varandra och skorna, bara för att de är så underbara…

Förutom scrapbooking är heminredning och fotografering min stora hobby. Färgen hinner ibland knappt torka i ett rum innan jag börjar måla nästa. Jag arrangerar om på bord, bänkar och i fönster hela tiden. Min man undrar ibland varför jag inte bara kan ta och sätt mig i soffan utan att först leta upp ett nytt snyggt ljus att sätta på bordet. Ler Vad gäller fotografering är jag ganska ny på det området, men min dröm är att få mer tid för att lära mig mer inom fotografering och bildredigering.

Jag älskar djur och hemma hos oss bor två katter som är mer betraktade som minstingarna i syskonskaran än som husdjur. Hankatten kom till oss eftersom familjen han bodde hos inte kunde ha honom kvar och tjejkatten flyttade till mitt jobb…. Efter ca 1 år av bestämda försök att stänga ut kattstackarn i kyla och regn gick ägarna med på att hon fick flytta hem till mig. Det är tur att jag inte jobbar på ett katthem, då hade det antagligen bott 100 katter hemma hos oss.

En lite extra upplysning. Precis som Tesa har inte jag heller någonsin ont i huvudet. Inte ens med feber och trötthet i kroppen. Det krävs nog att någon drar en stekpanna i huvudet för att jag ska få ont där. Om det kan vara till någon tröst kan jag avslöja att jag drabbas av eksem i hårbotten då det är stressigt istället Blinkar.

Denna fina award skickar jag vidare till:

Scraplinda En fantastisk tjej som är en scrapbookare som hanterar alla olika stilar till fullo. Det spelar ingen roll om det är vintage, grabbigt eller ljuvt, allt blir sååå snyggt.   Att hon dessutom är en varm person som är otroligt hjälpsam mot alla gör att hon ännu mer förtjänar denna award.

Malindahl En svensk tjej som gör de mest bedårande alster. Varje liten detalj på hennes alster och varje komposition är så fulländade. Det är en sann inspiration att studera hennes LO:s. Hon tar dessutom riktigt snygga bilder vilket ytterligare förhöjer varje alster.

Ulrikas creativecorner Det här är ytterligare en drottning inom scrapbooking. Hon gör det svåra så enkelt, självklart och rent. När man ser hennes alster ser man inte en enda detalj man skulle kunna sett annorlunda ut. Hon får till det där krispiga i sina alster, det där som ser så lätt och naturligt ut, men som är ack så svårt att få till.

PS. Jag bytte dator för en månad sedan och då är det alltid en massa saker som tappas bort och därför har det inte blivit så mycket bloggande för mig. Nu är allt riggat igen och jag kommer att kunna göra inlägg lite oftare.

Kram på er alla!

2 kommentarer:

  1. Det är du som är drottning av scrapbook. Du gör de mest fantastiska alstren som gör att jag tappar andan. Så om någon är värd en award så är det du. Grattis. Jag har så dåligt samvete för att jag inte skickat granen som du bad om, den kommer. Ha en bra vecka. Många kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Åååååh wow!!! Vilka lovord, jag rodnar ju! Stort tack min blogvän, känner mig mycket hedrad!!

    SvaraRadera