måndag 4 juli 2011

Tavla i metall

DSC_0046

Här är en tavla som hänger i vår hall. Jag blev inspirerad av en tavla som Tesa hade gjort.

DSC_0049

Jag har använt prägelfolie som man kan köpa genom Creativ company . På baksidan har jag satt självhäftande ark. För att se mer hur det går till kan man gå in på  You Tube.

DSC_0052

DSC_0055

Jag älskar metall och det här var ett projekt som verkligen föll mig i smaken. Min son ville ha en på sitt rum så, nu ska jag bara beställa mer av den silverfärgade metallen så att jag kan göra ytterligare en tavla.

Eftersom vädret inte är något vidare får man ta och passa på att pyssla lite extra istället. Eller vad gör ni när det regnar?

3 kommentarer:

 1. Tavlan är superläcker... du har verkligen fått till en härlig metallkänsla... Idag är jag hemma med min hund som slitit ur klon, och då passar tiden till att blogga runt lite... här i Kalmar har det slutat regna och det är så skönt, fast lite kyligt i luften dock! Ska försöka mig på ngt liknande din tavla jag med:)
  Ha en trevlig vecka! Kramizar

  SvaraRadera
 2. Visst ger det "mer-sug" att leka med folien. Tavlan blev kanonläcker. Jag köpte min aluminiumtejp på Biltema. Billigt och mycket på rullen (tips). Skrattade gott åt din kommentar hos mig:) ja, man får ta vad man har;))
  Ha det gott! Soliga hälsningar från Grebbestad.
  Tesa

  SvaraRadera
 3. Hej Tina. Vilken tuff tavla du gjort. Jag har sett olika alster av metall och metalltejp och måste nu prova. Kram Katarina

  SvaraRadera