söndag 21 augusti 2011

Ett snabbt födelsedagskort

DSC_0002

I dag skulle min son iväg på ett födelsedags kalas och  en annan förälder köpte paket från tre killar så hade jag helt glömt bort att göra ett kort.

Jag snuddade vid tanken att faktiskt köpa ett kort men eftersom min son har berättat att alla hans kompisar blir så glada när de får kort av honom, kändes det inte rätt att göra honom besviken.

Den här killen gillar (enligt min son) inte den slitna looken, utan föredrar starka färger, så kortet fick gå en annan stil än jag vanligtvis använder.

DSC_0004

Stämpeln som jag tror kommer från Inkido stämplades och embossades vitt embossingpulver. Tror att jag använt den här grattis-stämpeln på alla kort jag gjort till killar….dax att köpa en ny.. Någon som vet någon snygg???

DSC_0009

Chipboard pilen målades med gesso och vit färg. En lite kort remsa av Tim Holtz filmremsa fick bli bakgrund till “10 år”.

DSC_0012-Edit

En hälsning från killarna.

I morgon är det upprop i skolan och sedan ska jag och min lilla prinsessa åka och klippa en ny frisyr på henne. Hon har pratat hela sommaren om att hon vill ha page med lugg. Jag har varit rädd för att jag kommer att få sitta och trösta en tjej som har blivit av med sitt ganska långa hår, men hon har visat massor med bilder av samma frisyr och pratat om det hela sommaren s nu tror jag att hon vet vad hon vill…hoppas jag. Ler

Kram till er som fortfarande läser min blogg, trots att det inte ibland inte blir inlägg lika ofta som förut. Det betyder mycket att någon tycker att det jag gör är intressant att titta på! En stor kram till er!!!

3 kommentarer:

  1. Underbart läckert kort... den Grattis stämpeln gillar jag med :)Alltid användbar!!!
    Kramizar

    SvaraRadera
  2. Mobilhållaren kan jag inte ta åt mig äran för. Har sett ngt liknande på nätet för ett tag sen. Fick bara fundera ut hur jag skulle kunna göra mig en egen:)
    Kram Tesa

    SvaraRadera