onsdag 19 oktober 2011

My first Art Journal pages

DSC_0027

Jag har länge varit en stor beundrare att scrapppare/konstnärer som använder sig av mixed media i sina alster. Det här med att bygga upp lager av färger för att skapa en speciell känsla har fascinerat mig och nu har jag gjort mitt första alster. Man vill ju att det ska bli snyggt och jag var orolig för att jag inte alls hade vad som krävs för att över huvud taget kunna jobba med färger på det här sättet, det är trots allt mer känsla än teknik.

Det blev kanske lite väl många lager färg (vissa lager jag gjort syns nästan inte alls)  men jag kände ändå att det kanske kan vara något för mig.

DSC_0028DSC_0030

Jag tror att man ibland bara måste GÖRA. Inte tänka så mycket, inte planera hur något ska se ut i förväg, utan bara göra. Det är detta som texten handlar om, att helt enkelt våga ge sig ut på okänd mark.

Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Jag har tyckt det sett jättekul ut när ngn har använt mix media men inte vågat prova då jag måste släppa på allt och inte försöka göra det perfekt. Du har verkligen lyckats, supersnygg. Ha det bra. Kram!

    SvaraRadera