torsdag 21 januari 2010

Familjens fotalbum 2

 Vintern 2010 014-Redigera-6

På de här sidorna i albumet har jag använt Tattered Angels snöflinga mask. Det som är roligt med dessa masker (som inte är självhäftande) är att när man sprayat med masken liggande över ena sidan så kan man använda masken till att stämpla med på andra sidan. Ett roligt och enkelt sätt att få sidorna att hänga ihop utan att de ser identiska ut.

Vintern 2010 015-Redigera-7

Här ser man en närbild på ena chipboard hörnet som jag accentuerat med några drag med Sakura penna i färgen Clear Star. I bakgrunden ser man hur Glimmer Misten kan se ut.

Vintern 2010 016-Redigera-8

Jag stämplade snöflingor (från Inkido) med Staz on direkt på korten för att förstärka vinterkänslan.

Vintern 2010 017-Redigera-9

En ny sidan. Här ville jag att kortet skulle komma i fokus så jag gjorde det här uppslaget lite “renare”.

Vintern 2010 018-Redigera-2-10

Vintern 2010 019-Redigera-11

Snöflingan clear som är målad med Alcoinks har fått sällskap av en liten rosett och en blingsten.

Hoppas att ni som inte provat Glimmer Mist förut blir lite sugna på att testa dessa, jag kan VERKLIGEN rekommendera dem.

Om det är någon av er som har förmånen att vara på CHA i USA så vill jag bara säga att jag är sååååå avundsjuk på er. Jag tycker att alla som varit där, MÅSTE berätta på sin blogg om ALLT roligt som kommer och allt roligt ni varit med om….. ;-)

5 kommentarer:

 1. Jag är stum...Kul när du använt flera tekniker och massa olika stämplar också. super. Jag var precis inne på sidan du rekomenderade och har nu lagt upp henne i min blogglista. Vilka läckra saker hon gjort. Ha en trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket fint album!
  Tack för din härliga inspiration, jag har själv ett likadant album som väntar, som jag nu blir mycket sugen på att ta tag i.

  /Carina

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt, blir verkligen inspirerad! Gillar färgerna du använt dig av. Fina detaljer.
  /Frk paj

  SvaraRadera
 4. How beautiful and delicate is your scrap!!! It's a pleasure to see how this hobby can join people from different and far away countries, like us!

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt album. Krispigt och vintrigt i härliga färger. Kram Tesa

  SvaraRadera