torsdag 21 januari 2010

Familjens Vinteralbum

 

Vintern 2010 007-Redigera-1

Här är ett familjealbum jag jobbat med sedan förra inlägget. Jag har ganska många bilder på albumet så jag tänkte visa några bilder varje dag så att jag inte tråkar ut er alldeles.

Stommen till albumet kommer från Tattered Angels och inhandlades på Papprika och består egentligen av dubbel så många blad, men med så mycket saker jag har stoppat i så insåg jag snabbt att det inte skulle gå att stänga om jag inte hejdade mig lite.……. Resten av albumet får kanske bli ett sommar album istället.

Trots bantandet av antalet sidor var man tvungen att kunna stänga albumet. Jag lät ett band löpa under tagen och sedan löpa fritt på baksidan.

Vintern 2010 008-Redigera-2

Insidan har fått stjärnor som är blingade med silver Stickles och kristaller. Hela albumet har fått ett skimmer med Glimmer Mist som stämpelfärg har jag nästan uteslutande använt Brilliance (Chocolate) och Encore (Ultimate Metallic Blue).

Det här är första gången jag använder TA:s Glimmer Mist och jag hade sååå roligt när jag jobbade med deras färger så det är nog till att åka och köpa några fler flaskor. :0

Vill man kolla in vilka nya färger Tattered Angels så kan man gå in på Heidi Swapps blogg och scrolla ner en bit så kan man se de nya coola Misterna de lanserar i år.

Vintern 2010 011-Redigera-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är en närbild på en stjärna i Clear från Heidi Swapp. Jag har målat den med blå och silverfärgad Alcoink och även kristallen fick sig en lite blått på sig.

Vintern 2010 012-Redigera-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vintern 2010 013-Redigera-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här har jag distressat och sedan stämplat på ett nyckelhål i chipboard från Tim Holtz. Jag har fått inspiration till detta från superduktiga och kreativa Irenes blogg Scrapperlicious. Gå gärna in på hennes blogg och låt er inspireras.

I morgon kommer fler bilder från vårt vinteralbum.  Ha det så bra tills dess.

1 kommentar:

  1. Hej Tina. Jag är mållös. Superfint. Du gör sååå fina saker. Jag ska gå in på bloggen du rekomenderade. Kram

    SvaraRadera