tisdag 26 januari 2010

Tändsticksask till en kompis

 

Tändsticksask Åsa 010-8

Här kommer en tändsticksask som jag gjorde för några kvällar sedan. Min bästa kompis sedan 17 år ska få den här. Jag och min man hjälpte henne och hennes sambo att flytta till en fantasisk vindsvåning förra helgen. Det bästa med flytten är att hon nu bor MYCKET närmare mig! Jag är SÅ glad för det. Hon är en fantastisk människa som sprider så mycket glädje omkring sig.

Tändsticksask Åsa 003-1

Jag älskar formatet på den här asken som är köpt på Skapa Hobby i Stockholm. Jag har klätt den med papper från Teresa Collins. Gå gärna in och kolla hennes blogg, kollektionen  hon nu släpper kommer att göra ett STORT hål i min plånbok. ;-)

Det överska pappret är distressat lite med Weathered Wood och Black Soot och stämplat med Stazon. På vänstra sidan har jag satt fast ett rynkat organza band.

Tändsticksask Åsa 011-9

En närbild på blommorna som fått sällskap av en sammetsband och en ENORM strass brad. Lite distressers och lite silver Stickles på kanterna. Under blommorna har jag satt fast Magic Mesh i Silver.

Tändsticksask Åsa 006-4 

Hela biten med text och ram är utklipps från ett av Teresas papper och sedan pyntad med Liquid Pearls i svart och vitt och Gelly Rollpenna.

Tändsticksask Åsa 005-3 

Här ser man baksidan av tändsticksasken. Baksidan är dekorerad med Rub ons, mini strass stenar och ett metallhörn.

Tändsticksask Åsa 007-5 Tändsticksask Åsa 009-7

Lådorna har fått små handtag för att kunna dra ut lådorna på var sida lite lättare.

Jag har hört att det ska bli kallare på onsdag igen. Brrr! Det positiva är att då kan man med gott samvete tända ljus, dricka gott te och PYSSLA.

PS. Tack alla ni som lämnad kommentarer på min blogg, ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Kram på er! 

3 kommentarer:

  1. Ytterligar ett underbart inlägg. Vilken fin present hon ska få av dig. Vilket vackert minne och användbart också. sköt om dig. Många kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Den är ju makalöst vacker. Har en del beställningar på G så jag hinner inte riktigt ta tag i mina askar. Fast de står där på bordet och skriker på mig;) Kram Tesa

    SvaraRadera
  3. AAAAHHHH.... Underbar den här med ju! ♥

    SvaraRadera