måndag 25 januari 2010

Familjens fotoalbum sista delen

 Vintern 2010 028-Redigera-20

Här ser ni den sista delen av fotoalbums följetången. ;-) Det här är alltså sista uppslagen i albumet. På högra sidan ser ni ett mindre blad, jag älskar lite mindre blad som man sticker in mellan de stora, det blir lite mer att plocka med då när man bläddrar i albumet.

Vintern 2010 029-Redigera-21

En lite närbild på tagen som sitter i en egen ficka. Jag har lagt på lite distressers på lyktan för att det ska se ut att brinna där inne.

Vintern 2010 030-Redigera-22

Vintern 2010 032-Redigera-23

En närbild på nederkanten på albumets baksida.

I dag när jag kom hem från jobbet och tog in posten låg ett tjockt och snyggt kuvert i brevlådan som var adresserat till MIG! Jag blev så otroligt nyfiken på vem det kunde vara från att jag med jobbväskan på armen, barnens vinterbrallor fastklämda under armen och reklamen i andra handen, började vända och vrida för att se vem det kunde vara från. Det var från Tesa.

Jag sprang in och öppnade det direkt. Snälla söta Tesa har skickat en så otroligt vacker ask till MIG. Gå in på hennes blogg så ser ni en bild på hennes “Tack” ask. Jag tror inte att hon viste om det, men i dag fyller jag år (vilken ålder behöver vi inte prata om) så jag blev extra glad att få en så fin present av en så duktig scrappare. Tack snälla, rara, omtänksamma Tesa – du förgyllde verkligen min dag!

1 kommentar:

  1. Hipp Hipp Hurra på din födelsedag om än sent då jag såg inte inlägget förrän nu. Hoppas din dag varit bra. Jättefin avlsutning på albumet. Jag har gillat alla sidor du gjort i det. Många kramar Katarina

    SvaraRadera