torsdag 11 februari 2010

Bokstäver på canvas / Letters on canvas

 Mina bloggbilder 001-Redigera-2-1

Jag är galen i bokstäver och olika typsnitt och jag är välldigt förtjust i gammalt hantverk så när jag såg de här typerna i trä på nätet så beställde jag dem direkt. Det bästa av allt är att de är gamla och man använt dem på RIKTIGT!

Eftersom jag ville ha dem framme så att jag kunde se dem hela tiden gjorde jag en tavla med dem. Jag målade först en canvas i flera olika färger och jag ville ha lite metall känsla mot trätyperna så jag penslade Perfect Pearl (i färgen Pewter) längs alla kanter.

I’m crazy about letters and different kinds of fonts and I really like old handicraft and when I saw these figures on the web I ordered them right away.

I liked the idea of having the figures clearly visible so I decided to put them on a canvas.  I painted the canvas with several colors and to add a little metal effect I brushed some Perfect Pearls (Pewter) along the edges.

Mina bloggbilder 002-Redigera-1

Mina bloggbilder 003-Redigera-2

Jag önskar er alla en riktigt bra helg!

I wish you all a nice weekend!

2 kommentarer:

  1. Vilken superläcker tavla. Du sprutar ut de mest läckra alster på bloggen. Jag gillade alla stämplar du stämplat runt tavelramen superläckert och fina stämplar. Vill ha alla dessa själv också vilka de nu är. Jag själv handlar mest och inspirationen och ideerna visar sig inte så ofta men ibland så bara kommer de och jag får vara glad åt dessa stunder. Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. cool, i love these letters and you have made them even better, i think you sweet boxes are great

    SvaraRadera