tisdag 16 februari 2010

Minialbum till farmor

A small album for my grandmother

Mina bloggbilder 011-Redigera-2

Det här är ett litet kort / minialbum till min farmor som i år fyller 89 år! Jag har vikt det av ett 12*12 papper från Theresa Collins underbara papper som jag köpt på Papprika i Stockholm. Om ni går in på följande You Tube länk så kan ni se en film om hur man viker dessa kort. Det är verkligen super enkelt.

Det som är så bra med det här kortet är att det bildas hela 6 stycken små fickor som man kan stoppa små bilder eller meddelanden.

This is a little card for my grandmother who turn 89 this year! I used a wonderful paper from Theresa Collins for this card. If you click on this You Tube link, you can see how to fold this card. It’s really super easy.

The card has 6 different pockets where you can put small pictures or notes.

Mina bloggbilder 012 - Kopia-Redigera-3

För att hålla ihop kortet gjorde jag ett litet skärp av ett band och hängde på en hel bunt med berlocker. Skärpet stängs med en lite tryckknapp.

To close the card I made a little belt and put on a several charms. The belt is closet with a tiny press button.

Mina bloggbilder 013-1

Här ser ni insidan av kortet. Tagarna  är stämplade med stämplar från Theresa Collins.

Here’s the inside of the card and for the tags I used stamps from Theresa Collins.

Mina bloggbilder 014-Redigera-4

Här är de 6 bilderna som ska ligga i kortet.

Here’s the 6 pictures I made for this card.

2 kommentarer:

  1. jag har varit dålig på att kommentera den sista tiden. Bara smygit snabbt in men jag njuter som alltid att titta på det du visar upp. Supersnyggt. Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Vad lustigt, jag fann videon på Youtube i helgen och gjorde ett dt alster till PF, lade upp filmen och mitt alster igår på Tesaprickiformar. Har totalt missat att du gjort ett likadant :D. Ditt album var ju supercoolt och vilka häftiga papper. Kram Tesa

    SvaraRadera