lördag 28 november 2009

Födelsedagskort



Eftersom mina barns alla kompisar får ganska så dekorerade kort när de fyller år, så tänkte jag att mina egna barn borde få något annat än kort när de fyller. Jag kom då på att jag kunde försöka dekorera en tavla istället. Här är tavlan som min dotter fick när hon fyllde år. Det var riktigt roligt och nu får jag bara se till att inte göra TAVLOR istället för kort till alla barn som har kalas, för då vet jag inte vad jag ska hitta på nästa år till mina egna barn. (Det är lätt att ribban höjs hela tiden - någon mamma som känner igen sig?)



Vinkarna är av chipboard och målade med crackle paint och distressade och blingade med liquid pearls. Jag har stansat två rader med hål och knutit organza band igenom hålen.



Kanterna på pappret har jag rivit i ordentligt och sedan dragit några stråk med akrylfärg på.



Texten är stämplad med Stazon på ett clear ark och sedan utklippt.



Canvasen är målad med ljusrosa akrylfärg och sedan "nedsmutsad" med lager på lager av grå och svart färg. Speciellt hörnen och alla kanter gick jag på extra med mörkare färg för att tavlan skulle se mer vintage ut.


2 kommentarer:

  1. Wow vilken läcker tavla. Supersnygg. Vilken födelsedagspresent som hon är garanterad ensam om. Trevlig första advent. Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Underbart fin tavla du gjort. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram Tesa

    SvaraRadera