tisdag 5 januari 2010

LO från julen


Det har varit mycket pulkaåkning, Unospelande och filmtittande med familjen och LITE scrappande den senaste tiden. Super mysigt! Men det är ganska skönt att vardagen börjar nu med lite normala sovtider och rutiner och lite mer tid att scrappa på kvällarna.

Här är en LO jag gjort från en av julbilderna jag tog den här julen. För att vara gjord av mig har den ovanligt mycket bling, men sådan är ju julen. Jag har inte använt overlay så mycket, men här tyckte jag att det kunde passa bra. Jag målade baksidan av overlayen med alcoink för att skapa lite djup i ramen och klippte sedan ut nära, nära den svarta kanten. Lite pilligt men det var det värt eftersom man då inte ser en blank, genomskinlig kant.



Ordet "julafton" har jag stansat ut i Cuttlebugen, highlightat med vit penna och sedan lagt på ett lager Glossy accents.



För att skapa en mer intressant övergång mellan det röda och det vita fältet, stansade jag längs hela kanten med min staketstans från Martha Stewart. Sist och trädde och sydde jag fast band längs kanten.



Joy emblemet är fastsatt med 3D kuddar. Små svarta duttar med Liquid Pearls längs hela den gröna kanten.



Årtalet har jag stansat ut i svart papper i en Dymo och sedan slipat på för att få fram siffrorna. Tagen kommer från Maya Road och är målad med (min favoritfärg) Crackle Paint.



En lite Rub-on ängen fick lite skimmer med en Gell Roll penna. (Det syns nog tyvärr inte så bra på den här bilden).



Blommorna har jag klippt ut från ett papper av Making Memories. Jag har mörkat ner dem med lite distresser och lagt på Distress stickles på några ställen.

Jag önskar er alla en trevlig fortsättning!

1 kommentar: